KSP.sk

Korešpondenčný seminár z programovania


Odpovedať 
 
Hodnotenie témy:
  • 0 Hlasov - 0 Priemer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5. úloha
23.10.2011, 18:51:55
Príspevok: #21
RE: 5. úloha
Nemusi mat. Ale v principe by tieto 2 hodnoty mali byt dost podobne.
Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
24.10.2011, 21:56:32
Príspevok: #22
RE: 5. úloha
Dobrý deň

Prosím bol by niekto taký dobrý a naznačil mi, čo by som mohol mať za chybu? Lebo hádže "Chyba počas behu programu" a s 90% určitosťou viem povedať, že mi žiadne pole nepreteká, takže fakt netuším, aký problém by som mohol mať...

Ďakujem (ak ešte niekto bdie nad nešťastnými riešiteľmiIcon_cheesygrin)
Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
24.10.2011, 22:17:15
Príspevok: #23
RE: 5. úloha
ja moc c# nerozumiem.
tvoj program ti nejak spadne (asi siahnes niekde mimo, alebo nieco podobne sa stane).
to co by som ti odporucal (aj ked sa to tazko robi za posledne 2 hodiny) je skusit nejake casti programu zakomentovat, submitnut a pozriet ci stale dostanes chybu pocas behu programu (ak dostanes zlu odpoved, tak to znamena, ze v tej nezakomentovanej casti to je este dobre.
Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
24.10.2011, 22:19:02
Príspevok: #24
RE: 5. úloha
(24.10.2011 22:17:15)USAmec Napísal:  ja moc c# nerozumiem.
tvoj program ti nejak spadne (asi siahnes niekde mimo, alebo nieco podobne sa stane).
to co by som ti odporucal (aj ked sa to tazko robi za posledne 2 hodiny) je skusit nejake casti programu zakomentovat, submitnut a pozriet ci stale dostanes chybu pocas behu programu (ak dostanes zlu odpoved, tak to znamena, ze v tej nezakomentovanej casti to je este dobre.

Ďakujem, skúsim, inak tiež ma to už napadlo Icon_smile
Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
24.10.2011, 22:22:24
Príspevok: #25
RE: 5. úloha
a moje pokusy hovoria, ze to padne niekde v tych foroch za tym ako prevadzas doubly do stringu.
Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
24.10.2011, 23:11:09
Príspevok: #26
RE: 5. úloha
Yes, túto chybu som našiel a odstránil, už mám chyby iba myšlienkového rázu Icon_smile Bola predovšetkým v tom, že doma naivne používam .NET, a v niektorých zákerných veciach sú v tom rozdiely. Tento bol asi v tom, ze .Net funkcia double.ToString() vracia desatinnú čiarku ako , a Mono verzia tejto funkcie ju vracia ako .

Ďakujem za radu
Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
24.10.2011, 23:22:31
Príspevok: #27
RE: 5. úloha
(24.10.2011 23:11:09)misko256 Napísal:  Yes, túto chybu som našiel a odstránil, už mám chyby iba myšlienkového rázu Icon_smile Bola predovšetkým v tom, že doma naivne používam .NET, a v niektorých zákerných veciach sú v tom rozdiely. Tento bol asi v tom, ze .Net funkcia double.ToString() vracia desatinnú čiarku ako , a Mono verzia tejto funkcie ju vracia ako .

Ďakujem za radu

Tá bodka verzus čiarka nie je ani tak vec natívneho .netu verzus mono, to je skôr o nastavení locales (v .nete sa tomu tuším hovorí aj Culture). Náš testovač by mal bežať v štandardnom anglickom, ty máš asi doma ako default slovenské.
Navštíviť používateľov web Vyhľadať všetky príspevky tohoto používateľa
Citovať príspevok v odpovedi
Odpovedať 







Účet

Ako sa prihlásim?
 
loading

Redirecting